Meniu
Telefon
Suna
WhatsApp
WhatsApp
Harta
Locatie

 Cât rezistă o colantare?

Folosim materiale profesionale , numai de la producători recunoscuți 3m, Avery Dennison, Oracal, Hexis durată de viață este intre 5 si 7 ani.

 

✔ Cât durează montajul?

Majoritatea mașinilor sunt colantate in atelierul nostru in 2 zile. Recomandăm ridicarea mașinii a 3 a zi, folia aplicată trebuie să stea la o temperatură constantă 24 de ore pentru a se fixa.

 

✔ O mașină colantată se poate decolanta?

Da , materialele profesionale permit acest lucru fară a afecta vopseau. Materialul protejeaza suprafața de raze UV și de uzura zilnică, după decolantare suprafața va fi ca inainte. Atenție exista riscul exfolierii vopselei dacă elementul respectiv a fost revopsit. Deasemenea, după 3 ani decolantarea elementelor de plastic unde vopseaua nu are aderență bună se poate exfolia.

 

✔ Afectează voseaua ?

Colantarea cu materiale profesionale nu afectează vopseaua :)

 

✔ Dacă am mașina neagră și o colantez negru mat, trebuie mers la RAR ?

Nu este necesar. Dacă mașina este gri și o colantăm alta nuanță de gri, nu trebuie modificat nimic in actele mașinii pentru că iși păstrează culoarea.

 

✔ Cum să procedez dacă am schimbat culoarea vehiculului?

După colantarea vehiculului în culoarea preferată, trebuie să vă prezentaţi la sediul unei reprezentanţe RAR pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului. Documentele necesare la RAR pentru modificarea cărţii de identitate a vehiculului (CIV) în urma schimbării culorii vehiculului sunt:

– actul de identitate al solicitantului;

– cartea de identitate a vehiculului în original.

 

✔ Cum se spală?

Asemeni suprafetei vopsite spălarea mașinii se va realiza la spălătorii auto profesionale. Spuma activă diluată incorect poate afecta autocolantul, mătuiește elementele de crom, farurile sau elementele de plastic. Se va respecta distanța dintre vârful lancei și suprafața înfoliată minim 80 cm.   

birouri colortuning
birouri colortuning
exterior cladire colortuning
exterior cladire colortuning
interior masina atelier colortuning
interior masina atelier colortuning
masini montaj in atelierul colortuning
masini montaj in atelierul colortuning
steag colortuning
steag colortuning
© Copyright 2024 Color Tuning