Meniu
Telefon
Suna
WhatsApp
WhatsApp
Harta
Locatie
Folie protectie Hexis
Descriere serviciu

Bodyfence X

HEXIS S.A. este un producător important de filme autoadezive pentru protecția suprafeței. Compania a sărbătorit 30 de ani de inovație în 2019! 

Bodyfence X este un produs conceput pentru protejarea caroseriei. Oferă protecție excelentă împotriva daunelor cauzate de factori externi și vandalism.

  • Finisaj: Transparent Lucios
  • Grosime: 155 microni

 

 

   

 Protecție
Folia noastră de protecție a vopselei protejează vopseaua de ciupiturile de piatră, julituri și zgârieturi minore, factori de mediu, cum ar fi urmele de insecte și protejează finisajul împotriva defectelor cauzate de tehnici de spălare necorespunzătoare.

 

✔ Îmbunătățire
Folia de protecție a vopselei are o claritate optică superioară și este foarte ușor de întreținut. Atunci când este îngrijită corect, oferă o strălucire profundă, întocmai ca vopseaua proaspăt aplicată, timp de mai mulți ani.

 

✔ Efect de regenerare
Folia noastră de protecție a vopselei are un strat cu efect de regenerare. Ciupiturile de piatră, zgârieturile și turbionările care nu penetrează acest strat dispar odată cu aplicarea căldurii de la apa caldă de la robinet, de la motorul mașinii sau chiar de la soare.

 

✔ APLICAȚIE ARMONIOASĂ
Folosim software si decupare pe contur realizata plotter cutter. Baza de date acopera toate masinile si este specifica fiecarui model auto, ceea ce înseamnă că nu trebuie să scoatem niciodată sigle, sa demontam elemente de pe vehiculul dvs. urmarim un montaj fara demontare.

 

✔ GARANTIE
Oferim un certificat de garantie care acopera riscurile pe o perioaada de 2 ani pentru manopera, folia are o durata de viata de minim 7 ani. Garantăm folia împotriva îngălbenirii, crăpăturilor sau desprinderii și vom înlocui orice zonă a foliei care, la inspecție, se consideră că nu îndeplinește aceste criterii pe parcursul perioadei de garanție (de la data achiziției).

 

 

La noi in atelierul Color Tuning, Bucuresti, avem posbilitatea sa montam folie transparenta pentru protejarea caroseriei de la 3 mari producatori. Stek SUA , Hexis Franta si Xpel SUA.

* Protejăm toate elementele vopsite exterioare ale mașinii.
* Se poate efectua montaj pe orice tip auto sedan, limuzină, sport, SUV-uri

* Prețurile includ TVA, se calculează la curs BNR

montaj folie transparenta protectie vopsea
montaj folie transparenta protectie vopsea
ppf kit pretaiat montaj protectie capace oglinzi
ppf kit pretaiat montaj protectie capace oglinzi
folie protectie vopsea mercedes gle
folie protectie vopsea mercedes gle
folie protectie vopsea finisaj mat mercedes
folie protectie vopsea finisaj mat mercedes
infoliere integrala protectie vopsea porsche gts
infoliere integrala protectie vopsea porsche gts
© Copyright 2021 Color Tuning