Meniu
Telefon
Suna
WhatsApp
WhatsApp
Harta
Locatie

Dacă sunteți genul de persoană care dorește ca mașina dvs. să fie perfectă, cu vopsea lucioasă și intenționează să păstreze valoarea la cel mai înalt standard posibil, folia de protecție a vopselei merită cu siguranță.

 

 

  Ce este folia de protecție a vopselei cu efect de regenerare?

Folia de protecție cu efect de regenerare este realizată din mai multe straturi, din poliuretan, adezivi, poliester și un strat transparent. Acest lucru se realizează printr-un proces avansat numit microreplicare. În afară de protecția împotriva decolorării și a petelor, aceste straturi lucrează împreună pentru a proteja vopseaua mașinii și a reacționa la căldură pentru a „regenera” orice deteriorare a suprafeței provocate pe folie.

 

✔ Cum funcționează?

Straturile multiple ale folie de protecție transparentă funcționează în mai multe moduri:

- Adezivul permite foliei să se lipească de mașină (permițând în același timp să fie îndepărtată fără a deteriora vopseaua mașinii de dedesubt)

- Stratul de poliuretan protejează vopseaua de deteriorări, oferind un strat (relativ) gros care este rezistent la zgârieturi și impact

- Stratul transparent protejează folia de pete, decolorare și îngălbenire (o problemă frecventă în cazul foliilor de calitate inferioară)

Când folia este zgâriată, suprafața prezintă deteriorări vizibile ale foliei. Cu toate acestea, odată ce căldură este aplicată (de soare sau pistol termic), straturile subdiacente se „rearanjează” la nivel de particule pentru a disipa zgârietura. Această disipare creează iluzia că zgârieturile se vindecă singure chiar sub ochii dvs. Acest proces nu afectează integritatea foliei și aceeași zonă poate fi zgâriată de multe ori înainte ca zgârieturile să devină permanente. Dacă nu zgâriați intenționat aceeași zonă iar și iar, probabilitatea ca zgârieturile să rămână permanente este mică. În condiții normale de conducere si întreținere zilnică, vopseaua dvs. va arata tot timpul in perfectă stare.

 

✔ De ce să montez pe mașina mea această folie?

Imaginează-ți cum ar fi dacă mașina ta nou-nouță ar fi tot timpul perioadei de utilizare intr-o stare perfectă iar suprafața lucioasă ar fi conservată ca în prima zi. Cu folia de protecție vopsea cu efect de regenerare, acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat.

 

✔ Ce folie să montez ? 

Există multe variante de folii de protecție care pot fi aplicate pe vehicule. Am facut o selecție printre cei mai populari producători de folii, companii bine-cunoscute, precum Hexis, Stek sau XPEL.  Aceste companii și-au construit o reputație pentru că oferă cele mai bune și mai durabile folii de protecție a vopselei de pe piață.

 

✔ Afectează voseaua ? 

Înfolierea mașinii cu folie profesională de protecție vopsea nu afectează suprafața dacă trebuie decolantată. Recomandăm decolantarea să se realizeze în atelierul Color Tuning. Folosim echipamente dedicate abur, suflantă căldura și experiența noastră acumulată in ani, pentru ca acest proces să se desfășoare fără probleme.  

 

✔ Cum se intreține ?

După infoliere mașina se spală ca de obicei (dacă este posibil, utilizați metoda cu două găleți și o mănușă de spălare din lână de miel). Dacă utilizați un aparat de spălat cu presiune, țineți lancea de pulverizare la cel puțin 1,5 metri de suprafața foliei, în special de margini, deoarece presiunea poate ridica folia.

 

•  Cel mai bun lucru pe care îl puteți folosi pe folie sunt produsele de îngrijire auto cu pH neutru, cum ar fi șampoanele Gtechnic sau  Swissvax.

 

•  În cazul în care aveți urme de insecte sau mizerie de la păsări, trebuie să le îndepărtați imediat. Dacă nu sunt îndepărtate, acizii din picături vor măcina prin stratul cu efect de regenerare. Căldura ambientală produsă de mașină poate accelera procesul. Cel mai bun mod de a îndepărta urmele de insecte este să folosiți apa sub presiune de la 1,5 metri distanță. Cel mai bun mod de a îndepărta mizeria de la păsări este să turnați apă caldă pe zonă, lăsând-o să se înmoaie timp de un minut și apoi să ștergeți delicat cu o cârpă din microfibre.

 

•  Dacă lustruiți sau ceruiți mașina în mod regulat, există unele restricții cu privire la ceea ce puteți utiliza pe folie. Produsele de lustruire care conțin substanțe abrazive și produsele care conțin petrol sau solvenți nu trebuie utilizate pe folie. Aceste produse vor deteriora straturile cu efect de regenerare și adezive ale foliei. Produsele trebuie selectate cu atenție și pot fi utilizate numai ceruri naturale, cum ar fi ceara de Carnauba. Nu utilizați produse abrazive sau pe bază de rășină, deoarece acestea pot provoca o ceață pe suprafața foliei.

Pregătire folie decupare contur.
Pregătire folie decupare contur.
Urus folie ppf
Urus folie ppf
Culori disponibil in atelierul Color Tuning
Culori disponibil in atelierul Color Tuning
Ferrari montaj folie ppf
Ferrari montaj folie ppf
Montaj folie transparentă vopsea
Montaj folie transparentă vopsea
© Copyright 2024 Color Tuning